Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kamperen in de schaduw van een kasteel : uniek Zomerkamp in Westerlo

Westerlo

'Een of twee nachtjes slapen op een unieke locatie in het kasteelpark van gravin Jeanne de Merode. Een eenmalig ingericht kampeerveldje voor maximum 25 tenten. Slapen in het groen onder de sterrenhemel. Zonder fancy, luxueuze toestanden, wel super gezellig en keitof. Toiletten en douches zijn wel aanwezig.

Je brengt je eigen tent mee. Klein of groot, retro of modern, rond of vierkant … dat maakt allemaal niet uit. Kampeerwagens, auto’s of busjes zijn niet toegelaten op het Zomerkamp.

'Haal je kampeerspullen boven en kom op vrijdag 19 juli en zaterdag 20 juli op Westels Zomerkamp. Start om 10 uur. 

Het Westels zomerkamp is een moment waarop je als gezin, als ouder met je zoon of dochter, als grootouder met je kleinkind een onvergetelijke tijd in de natuur beleeft. Samen de tent opzetten, spelen, nieuwe dingen leren in een workshop, erop uit trekken in het bos, puzzelen, naar verhalen luisteren bij het kampvuur enz.

De tijd op het Zomerkamp vliegt zo snel dat die smartphone of iPad helemaal niet wordt gemist. En na een heerlijke nacht in de tent word je wakker met de geur van koffie en ontbijtbuffet met lokale producten.

Deelnameprijs : 25 euro per volwassene per nacht; 15 euro per kind -12 jaar per nacht; inbegrepen: welkomstdrankje, vieruurtje, ontbijt, workshop en alle activiteiten

Reserveer snel jouw plekje voor het Zomerkamp op www.toerismewesterlo.be.

Westerlo

Deel dit artikel